Magazijnbeheerder bij Cordial in Winschoten (M/V)

Ben jij op zoek naar een logistieke functie waarin je jouw kennis full time kunt inzetten? Ben je organisatorisch sterk, stressbestendig, gedisciplineerd en niet bang om verantwoordelijkheid te nemen? Ben je bovendien geïnteresseerd in geautomatiseerde systemen? Lees dan snel verder, want dan is dit de vacature die je zoekt.

Wie zijn wij?

Cordial in Winschoten is een toonaangevende producent van kwaliteitslijmen voor de papier- en kartonindustrie. Vanuit uitstekende productiefaciliteiten,  een professioneel laboratorium en gedifferentieerde magazijnen werkt een team van  ca. 40 medewerkers aan de unieke Cordial producten. Cordial heeft een wereldwijde afzetmarkt, met productielocaties in Nederland, China en Indonesië. Cordial is een levendig bedrijf met een sterke internationale focus.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken gekwalificeerde magazijnbeheerders in 3-ploegendienst die ons uitgiftemagazijn beheren. Cordial is bezig over te gaan van een handmatige naar geautomatiseerde verwerking van de logistieke verplaatsingen en de administratieve verwerking daarvan. Wij zoeken magazijnbeheerders die hierin kunnen meedenken.

Over de werkzaamheden in de magazijnen

Per receptuur de juiste grondstoffen verzamelen uit het voorraadmagazijn, deze uiterst zorgvuldig per batch afwegen (bruto en netto) en met de heftruck just in time naar de juiste productiemedewerker / operator in de fabriek brengen.  Gereed product mee terug nemen en na weging opslaan in het daarvoor bestemde magazijn, in het juiste vak. Ook de administratieve verwerking van alle handelingen behoort tot de taken van de magazijnbeheerder. De magazijnbeheerder is er (mede) verantwoordelijk voor dat er geen voorraadverschillen ontstaan.

Eén magazijnbeheerder werkt met één order picker, in 3 ploegen. Daarnaast werkt de magazijnbeheerder samen met Planning, Productie, Expeditie en Administratie. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

Wat wij vragen

  • Een logistieke opleiding op MBO-4 niveau en minstens enige ervaring met logistieke processen
  • Zeer nauwkeurig  en oplossingsgericht werken
  • Een goed ontwikkeld organisatiegevoel: het geheel kunnen overzien met oog voor de details
  • Aantoonbare belangstelling voor ICT en geautomatiseerde processen
  • Goed  kunnen samenwerken, maar ook zelfstandig je verantwoordelijkheid nemen
  • Bij voorkeur in bezit van een heftruckcertificaat of bereid dit te halen

Wat wij bieden

  • Marktconform salaris, uitstekende reiskostenregeling en een gratis  lunch
  • Een dynamische collegiale werkomgeving met groeimogelijkheden

Solliciteren?

Stuur je CV met een motivatiebrief naar j.bosker@cordial.nl .

Meer informatie over Cordial kun je vinden op onze website www.cordial.nl en op onze app.

Het raadplegen van social media kan tot de selectieprocedure behoren.