Kei 2018

http://www.stimulus.nl/opzuid/wp-content/uploads/sites/4/2015/08/Logo_EU_NEDERLANDS_EFRO_eronder_kleur.JPG.jpeg                                                                                

Efficiënter produceren en onderbouwd investeren dankzij KEI 2018

 Als vervolg op succesvolle internationalisering heeft Cordial de productie van (watergedragen) lijmoplossingen voor de papier- en kartonindustrie sterk zien toenemen. Door de sterke toename ligt er bij de productieafdelingen een grote druk op het vlak van proces, kwaliteit en efficiëntie. Daarnaast heeft Cordial strategische doelstellingen geformuleerd om haar biobased productaanbod te verstreken.

Cordial kan alleen de stap maken als ze er in slaagt om forse slagen op het vlak van procesverbetering, efficiëntieverhoging en kwaliteitsverbetering, te realiseren. Cordial is voornemens de komende jaren fors te investeren in zowel nieuwe investeringsprojecten als mede revisie en verbeteringsprojecten.

Realisatie van vernieuwende grootschalige investeringsprojecten is iets waar Cordial geen ervaring mee heeft.

Mede dankzij de steun van SNN (Samenwerkingsverband Noord-Nederland) en de Europese unie, heeft Cordial de mogelijkheid gekregen om expertise in te huren, zowel  op het vlak van business development als op het vlak van procesverbetering, efficiëntieverhoging en kwaliteitsverbetering.

Het KEI 2018 project is mogelijk gemaakt door de Europese Unie (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO)) en Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN).