Nieuws

Bezoek delegatie VVD Oldambt

Op 23 juni jl. bracht een delegatie van de VVD Oldambt een bedrijfsbezoek aan Cordial. Tijdens de presentatie en de rondleiding werd de delegatie geïnformeerd over de innovatieve plannen van Cordial.

Bezoek gemeente Oldambt

Op 2 mei jl. bracht het voltallige College van B&W van de gemeente Oldambt een bedrijfsbezoek aan Cordial. Burgemeester Pieter Smit, wethouders Laura Broekhuizen-Smit, Ricky van den Aker, Brad Boon, Kees Swagerman, gemeente secretaris Herman Groothuis en Accountmanager Bedrijven Ondernemersloket Arie Dijkhuis lieten zich informeren over de toekomst plannen van Cordial.

Bezoek gedeputeerde provincie Groningen

Op 2 maart 2017 hebben we bezoek gehad van de Provincie Groningen afdeling Economie, Cultuur en Project Financiering. De heer Brouns - Lid Gedeputeerde Staten - en de heer Tuin hebben zich laten informeren over de innovatieve initiatieven die Cordial ontplooit op het gebied van vergroening van de grondstoffen.

ISO 14001 her certificering

Eind september 2016 heeft Cordial een succesvol her certificeringsproces doorlopen en tevens de transitie van de oude ISO 14001:2004 norm naar de nieuwe ISO 14001:2015 norm doorgevoerd.

Download ISO 14001-2015 Certificaat.pdf

 

We zijn nu 'appified'!

Download onze app voor de laatste gegevens.

Scan of klik

Klik op de code om te downloaden